15:23:24 | 10.03.2015

Održana početna konferencija projekta ” STEP FORWARD – Korak naprijed u jačanju kapaciteta Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Zadarske županije”

U četvrtak, 5. ožujka 2015. godine, u Velikoj vijećnici Doma Zadarske županije održana je početna konferencija projekta” STEP FORWARD – Korak naprijed u jačanju kapaciteta Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Zadarske županije”

Nositelj ovog 42.611,10 eura vrijednog projekta je Agencija za razvoj Zadarska županija ZADRA NOVA , a partneri su Zadarska županija i Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Zadar.

Provedba projekta je počela 10.prosinca 2014. godine, a završava 9. kolovoza 2016. godine.

Predstavljanju su nazočili predstavnici institucija članova Partnerskog vijeća za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala te predstavnici sredstava javnog priopćavanja.

Konferenciju je otvorila Sanja Peričić, ravnateljica Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRE NOVE, nakon koje su se gostima obratili Irena Dragić, predstojnica HZZ – Područnog ureda Zadar i Stipe Zrilić, župan Zadarske županije.

Na konferenciji je govorila i Nikolina Miočić, pomoćnica pročelnika Upravnog odjela za razvoj i europske procese Zadarske županije i voditeljica projekta „Kompetentni dionici-snažno partnerstvo“ kao i voditeljica projekta” STEP FORWARD – Korak naprijed u jačanju kapaciteta Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Zadarske županije“ Ana Jadreško i Dubravko Bacalja, stručnjak za tržište rada na projektu koji su prisutne upoznali sa sadržajem i posebnostima projekta” STEP FORWARD – Korak naprijed u jačanju kapaciteta Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Zadarske županije.”

Nakon spomenutih izlaganja ravnateljica Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRE NOVE Sanja Peričić, župan Zadarske županije Stipe Zrilić i predstojnica HZZ – Područnog ureda Zadar Irena Dragić popisali su ugovor o suradnji na provedbi projekta” STEP FORWARD – Korak naprijed u jačanju kapaciteta Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Zadarske županije”.

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019