16:14:42 | 06.07.2016

Poziv na konferenciju povodom završetka provedbe projekta HEAR ME OUT – 7.7.2016. u 10,00 sati

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na konferenciju povodom završetka provedbe projekta „HEAR ME OUT – podizanje svijesti  i stvaranje mogućnosti za zapošljavanje osoba s oštećenim sluhom“ koja će se održati u četvrtak 7. srpnja 2016. godine u 10.00 sati u Agenciji za razvoj Zadarske županije ZADRI NOVOJ na adresi Grgura Budislavića 99 u Zadru.

Projekt HEAR ME OUT – podizanje svijesti  i stvaranje mogućnosti za zapošljavanje osoba s oštećenim sluhom“, čiji je nositelj Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA, s provedbom završava 9. srpnja 2016. godine. Ovaj 16 mjeseci dug projekt uspješno je proveden uz lokalne partnere Zadarsku županiju, Zavod za javno zdravstvo Zadar, Udrugu osoba oštećena sluha Zadar te suradnike Volonterski centar i HZZ Područni ured Zadar. Ukupna vrijednost projekta iznosi 96.316,48 eura od čega je 77.467,34 eura sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Opći cilj projekta je podići svijest javnosti i poslodavaca o pravima, problemima i potencijalima (sposobnostima/mogućnostima) osoba s oštećenjem sluha, kojim će se doprinijeti  ostvarenju  specifičnog cilja, odnosno osnaživanje osoba s oštećenjem sluha kako bi se potaknula njihova socijalna uključenost i zapošljavanje. Specifični cilj će se najvećim dijelom postići podizanjem razine znanja o specifičnim potrebama, pravima i obvezama osoba s oštećenjem sluha i njihovih obitelji, povećanjem njihove uključenosti u društvo te psihološkim osnaživanjem.

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019