15:00:22 | 15.05.2023

Europske snage solidarnosti: EUROPE DIRECT Zadar o mogućnostima volontiranja

EUROPE DIRECT Zadar sudjelovao je, u ponedjeljak 15. svibnja 2023. godine, na Info danu u sklopu projekta “InfoRoom - Izgradnja sustavne podrške organizacijama civilnog društva”.  

Info dan održan je povodom obilježavanja 10. rođendana Volonterskog centra Zadar s ciljem promoviranja i poticanja volonterstva u lokalnoj zajednici.

Posjetitelji su imali priliku čuti više o mogućnostima volontiranja, a predstavljeni su im i primjeri i iskustva onih koji uspješno razvijaju ili sudjeluju u volonterskim programi ma te doprinose lokalnom razvoju volontiranja kao i razvoju zajednice.  

Također, tim EUROPE DIRECT Zadar prisutnima je imao priliku predstaviti svoj rad kao i mogućnosti koje im pruža Europska unija s naglaskom na programu Europske snage solidarnosti.

Info dan održan je okviru projekta “InfoRoom - Izgradnja sustavne podrške organizacijama civilnog društva” koji provode udruga ZOE Centar za unapređenje i razvoj zajednice i Grad Zadar. Cilj projekta je osigurati potporu u razvoju neformalnih građanskih inicijativa i malih organizacija civilnog društva te osnažiti njihove kapacitete za rješavanje lokalnih problema.

 

Poslijednja izmjena dana 19.05.2023
Označeno u