11:36:47 | 04.04.2022

Poziv na okrugli stol „Značaj i uloga pomoćnika u nastavi za zajednicu“

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA u suradnji s Udrugom pomoćnika u nastavi grada Zadra i Zadarske županije organizira okrugli stol na temu „Značaj i uloga pomoćnika u nastavi za zajednicu“, u petak 8. travnja 2022. godine s početkom u 11:00 sati u Centru za kreativne industrije u Zadru. Planirano trajanje je do 12:30 sati.

Ovim putem pozivamo Vas na događanje čiji je cilj stručnoj i široj javnost približiti ulogu pomoćnika u nastavi u unaprjeđenju socijalne uključenosti i integracije učenika s teškoćama u razvoju u redoviti obrazovni sustav i mogućnosti financiranja iz EU fonddova.

Okrugli stol održat će se kao mjera informiranja u sklopu projekta ZADRA NOVA ZA VAS. Svrha projekta ZADRA NOVA ZA VAS je povećati korištenje dostupnih sredstava iz EU fondova kroz pružanje potpore javnopravnim tijelima i javnim ustanovama s područja Zadarske županije kojima su osnivači Republika Hrvatska ili jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave za adekvatno planiranje i provedbu mjera usmjerenih na korištenje sredstava iz EU fondova. Projektom će se također dodatno osnažiti i unaprijediti kapaciteti djelatnika ZADRA NOVE. Projekt je ukupne vrijednosti 33.050.497,28 kuna, a financira se iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.".

Zbog organizacijskih potreba, molim povratnu informaciju o sudjelovanju do 5. travnja 2022. godine na adresu e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poslijednja izmjena dana 12.04.2022