09:50:02 | 04.04.2022

Poziv na predstavljanje mogućnosti suradnje s tvrtkom Odašiljači i veze d.o.o.

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA kao regionalni koordinator s javnopravnim tijelom Odašiljači i veze d.o.o. organizira predstavljanje mogućnosti digitalnih rješenja u četvrtak 7. travnja 2022. godine s početkom u 11:00 sati u Centru za kreativne industrije u Zadru.

Ovim putem pozivamo Vas na događanje čiji je cilj stručnoj i široj javnost približiti tvrtku Odašiljači i veze d.o.o. i usluge koje pruža kao što su primjerice OIV Smartino IoT usluga (Pametna rješenja), ITS (Inteligentni Transportni Sustavi); OIV Fire Detect AI (Integrirani protupožarni komunikacijski sustav) i Nacionalni program razvoja širokopojasne agregacijske infrastrukture (NP-BBI) te mogućnosti financiranja iz EU fondova.

Predstavljanje će se održati kao mjera informiranja u sklopu projekta ZADRA NOVA ZA VAS. Svrha projekta ZADRA NOVA ZA VAS je povećati korištenje dostupnih sredstava iz EU fondova kroz pružanje potpore javnopravnim tijelima i javnim ustanovama s područja Zadarske županije kojima su osnivači Republika Hrvatska ili jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave za adekvatno planiranje i provedbu mjera usmjerenih na korištenje sredstava iz EU fondova. Projektom će se također dodatno osnažiti i unaprijediti kapaciteti djelatnika ZADRA NOVE. Projekt je ukupne vrijednosti 33.050.497,28 kuna, a financira se iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.".

Zbog organizacijskih potreba, molimo povratnu informaciju o sudjelovanju do srijede, 6. travnja 2022. godine do 15 sati na adresu e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poslijednja izmjena dana 12.04.2022