10:07:54 | 23.11.2020

Dani otvorenih vrata EU projekata u Agenciji ZADRA NOVA

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA bila je dio kampanje „Dani otvorenih vrata EU projekata“ koju je na nacionalnoj razini koordiniralo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Svrha kampanje je bila virtualne posjetitelje upoznati s EU projektima koji su pridonijeli razvoju u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnogim drugima.

S prigodnim programom u organizaciji Agencije ZADRA NOVA uključene su bile različite ciljne skupine. Virtualna događanja bila su raspoređena od 13. do 22. studenog 2020. godine.

Pregled virtualnih događanja:

Petak, 13.11. 2020.- Plan razvoja – što je to?

Ovo događanje bilo je usmjereno je na djecu i roditelje, a putem live video objave na Facebook stranici Agencije ZADRA NOVA predstavljen je proces izrade Plana razvoja.

Više na poveznici.

Nedjelja, 15.11.2020. – ZADRA NOVA ZA VAS – video prezentacija

Više na poveznici.

Utorak, 17.11.2020. - Edukacija „Javna nabava u projektima financiranima sredstvima Europske unije“

Agencija ZADRA NOVA organizirala je edukaciju pod nazivom „Javna nabava u projektima financiranima sredstvima Europske unije“ koja je održana u sklopu provedbe projekta ''ZADRA NOVA ZA VAS''. Edukacija se odvijala putem video prijenosa (Microsoft Teams).

Srijeda i četvrtak, 18.-19-11.2020. – EDIC Zadar- brzopotezni kviz

U sklopu projekta EDIC Zadar organiziran je online kviz gdje su zainteresirani pokazali znanje o EU.

Nedjelja 22.11.2020., Virtualna izložba Moj EU projekt

EU projekti u očima djece.

Više na poveznici.

Označeno u