15:33:08 | 12.11.2020

ZADRA NOVA u kampanji „Dani otvorenih vrata EU projekata 2020.“

U okviru „Dana otvorenih vrata EU projekata“ Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije koordinira kampanju s brojnim uspješnim projektima na području svih hrvatskih županija, koji kroz prigodan informativni i edukativni sadržaj predstavljaju svoje aktivnosti i rezultate te doprinos njihovog projekta lokalnoj sredini.

S prigodnim programom, ovoj će se kampanji pridružiti i Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA. Planirani program događanja u organizaciji Agencije ZADRA NOVA usmjeren je različitim ciljnim skupinama-djeci, mladima te široj i stručnoj javnosti. Virtualna događanja raspoređena su od 13. do 22. studenog 2020. godine.

Program virtualnih događanja:

Petak, 13.11. 2020.- Plan razvoja – što je to?

Ovo događanje usmjereno je na djecu i roditelje, a putem live video objave na Facebook stranici Agencije ZADRA NOVA predstavit će se proces izrade Plana razvoja. Djeca će moći do 19. studenog 2020. dostaviti svoje likovne radove s vizijom EU projekata u svojoj sredini, tj. što bi oni EU sredstvima uredili. Fotografije će se zaprimati do 19.11.2020. do kraja dana na e-poštu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Najmaštovitiji radovi bit će objavljeni u javnoj virtualnoj galeriji 22.11.2020. pod nazivom Moj EU projekt.

Nedjelja, 15.11.2020. – ZADRA NOVA ZA VAS – video prezentacija

Kroz ovo događanje široj će se javnosti predstaviti projekt ZADRA NOVA ZA VAS čiji je cilj povećanje korištenja sredstava EU fondova u Zadarskoj županiji.  Kratki video objavit će se na mrežnim stranicama Agencije ZADRA NOVA kao i na Facebook stranici Agencije.

Utorak, 17.11.2020. - Edukacija „Javna nabava u projektima financiranima sredstvima Europske unije“

Agencija ZADRA NOVA organizira edukaciju pod nazivom „Javna nabava u projektima financiranima sredstvima Europske unije“ koja će se održati u sklopu provedbe projekta ''ZADRA NOVA ZA VAS''. Edukacija će se održati putem video prijenosa (Microsoft Teams). Kroz edukaciju polaznici će više saznati o postupcima javne nabave koji se provode u sklopu projekata financiranih EU sredstvima: pripremi i provedbi nabave, primjerima dobre prakse, nepravilnostima i najčešćim greškama. Sudjelovanje je moguće potvrditi do petka 13. listopada 2020. godine do kraja dana putem poveznice.

Srijeda i četvrtak, 18.-19-11.2020. – EDIC Zadar- brzopotezni kviz

U sklopu projekta EDIC Zadar bit će organiziran online kviz. Svi zainteresirani moći će pokazati znanje o EU u online kvizu (poveznica će biti na Facebok stranicama Agencije i EDIC-a Zadar). Najbolje očekuju nagrade. - https://www.facebook.com/EdicZadar

Nedjelja 22.11.2020., Objava virtualne izložbe Moj EU projekt

Na temelju pristiglih radova na Facebook stranici Agencije bit će objavljena virtualna izložba radova.

Svrha kampanje je virtualne posjetitelje upoznati s EU projektima koji su pridonijeli razvoju u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnogim drugima.

 

Poslijednja izmjena dana 04.12.2020