14:38:27 | 05.06.2020

Javnopravnim tijelima predstavljene mogućnosti EU financiranja u okviru Poziva Razvoj, širenje i unaprjeđenje kvalitete izvaninstitucijskih socijalnih usluga kao podrška procesu deinstitucionalizacije

U organizaciji Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA u petak, 05. lipnja 2020. godine prezentirane su mogućnosti EU financiranja u okviru Javnog poziva Razvoj, širenje i unaprjeđenje kvalitete izvaninstitucijskih socijalnih usluga kao podrška procesu deinstitucionalizacije.

Okupljeni su zanimanje pokazali za pripremu projektnih prijedloga i prijavu na otvoreni javni poziv Razvoj, širenje i unaprjeđenje kvalitete izvaninstitucijskih socijalnih usluga kao podrška procesu deinstitucionalizacije.

Ovo događanje mjera je informiranja u sklopu projekta ''ZADRA NOVA ZA VAS'' kojeg provodi Agencija ZADRA NOVA, a cilj mu je povećanje korištenja sredstava EU fondova u Zadarskoj županiji putem jačanja kapaciteta regionalnog koordinatora Agencije ZADRA NOVA te kontinuiranom podrškom javnopravnim tijelima u pripremi i provedbi projekata te jačanjem kapaciteta (potencijalnih) prijavitelja u pripremi i provedbi projekata. Ukupna vrijednost projekta je 33.050.497,28 kuna, a bespovratna sredstva iznose 28.092.922,67 kuna.

Projekt je sufinanciran sredstvima tehničke pomoći u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Provedba projekta je započela 1. svibnja 2019. godine te završava 31. prosinca 2023. godine.

znzv 2

Označeno u