08:31:29 | 19.04.2020

Dva nova termina online radionice “Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora”

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u okolnostima novonastale krize oko epidemije koronovirusama, u dvama novim terminima preko online kanala održat će besplatnu radionicu “Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora”.

  • Prvi termin održavanja radionice “Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora” je 21. travnja 2020. od 10 do 14 sati, a bit će dostupna putem programa Skype, Zoom i/ili Skype for business.

Radionicu izvodi Udruga CCI, suradna organizacija Nacionalne zaklade u provedbi Programa podrške i provedbe programa Europske unije.

Link na prijavni obrazac je:

https://www.financijskepodrske.hr/home/prikaz_radionice/event/122

  • Drugi termin održavanja radionice “Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora” je 22. travnja 2020. od 10 do 12 sati, a bit će dostupna putem programa Skype, Zoom i/ili Skype for business.

Radionicu izvodi ACT GRUPA, suradna organizacija Nacionalne zaklade u provedbi Programa podrške i provedbe programa Europske unije.

Link na prijavni obrazac je:

https://www.financijskepodrske.hr/home/prikaz_radionice/event/123

Besplatne radionice najavljene su preko platforme financijskepodrske.hr, a otvorene su za sve zainteresirane prijavitelje koji žele nešto više naučiti o pozivima za dodjelom bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda i drugih javnih izvora.

Cilj radionice je upoznati sudionike/ice sa svrhom te osnovnim elementima i alatima projektnog menadžmenta kako bi mogli kvalitetno upravljati vremenom, novcem i kvalitetom. Polaznici/e će razumjeti  vezu između projektnog menadžmenta i uspješne pripreme i provedbe projekta te izvještavanja o provedbi. Prepoznat će važnost relevantnosti projekta za korisnike i njegovog društvenog utjecaja u zajednici u kojoj se provodi.