15:39:55 | 29.11.2013

Projekt ReachOut – poziv nezaposlenima da se uključite u provedbu projekta

PROJEKT REACHOUT
Ako ste nezaposlena osoba duže od 5 godina prijavljeni u evidenciji HZZ
s područja Zadarske županije i želite se osposobiti za posao radnog asistenta osobama s intelektualnim teškoćama Hrvatski zavod za zapošljavanje,
Područni ured Zadar
poziva Vas da se uključite u provedbu projekta.

Projekt REACH-out se financira iz IPA IV programa „Razvoj ljudskih potencijala“, a predviđa prije svega financiranje osposobljavanja nezaposlenih osoba za posao radnog asistenta osobama s intelektualnim teškoćama. Projekt je započeo s provedbom 1. rujna 2013. godine, a završit će 30. travnja 2015. godine.

Nositelj projekta je Zadarska županija, a partneri u projektu su Bjelovarsko-bilogorska županija, Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Zadar i Područni ured Bjelovar, Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Svjetlo iz Zadra, Društvo za pomoć mentalno retardiranim osobama Bjelovar i Razvojna agencija Zadarske županije (ZADRA).

Ciljna skupina su 45 osoba (20 u Zadarskoj županiji i 25 u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji) koje su nezaposlene dulje od pet godina.

PRIJAVA

Prijaviti se možete kod svog savjetnika za zapošljavanje ili kod savjetnika za provedbu projekata.

Osobe koje će sudjelovati u projektu proći će kroz motivacijsku radionicu, a nakon toga i kroz slijedeće edukacijske programe (u trajanju od 2 tjedna): osposobljavanje za održavanje sposobnosti osoba s intelektualnim teškoćama, osposobljavanje u razvoju životnih vještina osoba s intelektualnim poteškoćama i razvoj vještina za traženje posla osoba s intelektualnim teškoćama.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti savjetniku za provedbu projekata na broj telefona 023/300-827 ili poslati upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Prijave traju do 10. prosinca  2013. godine.

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019