15:39:54 | 02.12.2013

Seminar za poduzetnike E-poslovanje

Kako Vam internet može pomoći u poslovanju? Zašto korisititi alate e-poslovanja? Kako poslovati efikasnije i fleksibilnije?..Neka su od pitanja na koja ćete dobiti odgovor na seminaru  E-poslovanje koji organizira Razvojna agencija Zadarske županije ZADRA d.o.o. u suradnji s Ministarstvom poduzetništva i obrta.

Seminar će se održati 10. i 11. prosinca 2013. godine s početkom u 9,00 sati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora, Grgura Budislavića 99, (Novi Bokanjac).

Tema seminara su:

  • Online marketing
  • Izrada web stranica (CMS)
  • eCommerce (webshop)
  • mobilne aplikacije i marketing
  • plaćanje i naplata na Internetu (CMS)
  • analitika i mjerljivost.

 

Seminar se provodi kao nastavak projekta Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja kojeg je sufinancirala Europska unija te je namijenjen svim zainteresiranim obrtnicima i malim i srednjim poduzetnicima koji žele znati nešto više o metodama, alatima i prednostima elektroničkog poslovanja i trgovanja.

 

Polaznicima će biti na raspolaganju računala tijekom cijelog seminara.

Seminar će voditi Davor Maričić (iz Instituta za elektroničko poslovanje d.o.o), informatički stručnjak sa višegodišnjim iskustvom u industriji (12 godina u ICT industriji), te 15 godina iskustva u privatnom sektoru malih i srednjih poduzeća.

Seminar je oslobođen kotizacije, a prijava je obavezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika.

Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na telefon 023/492-880 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do petka, 06. prosinca 2013.

 

PROGRAM SEMINARA

e-poslovanje (4)

 

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019