15:38:15 | 27.12.2013

Najavljen natječaj MINPO-a za primjenu ICT tehnologija u poduzetništvu

U Ministarstvu Poduzetništva i obrta je prilikom predstavljanja Javnog poziva na dostavu projektnih prijava „Povećanje gospodarske aktivnosti i konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva“ najavljeno kako će u veljači sljedeće godine biti raspisan natječaj za dodjelu bespovratnih potpora za ulaganja u informacijske i komunikacijske tehnologije radi poboljšanja poslovnih procesa malih i srednjih poduzetnika.

Ukupna vrijednost potpora bit će 25 milijuna kuna, najmanji iznos potpore bit će 150 tisuća kuna, a najveći 750 tisuća kuna.
Sredstva će se dodjeljivati s ciljem pružanja podrške malim i srednjim poduzećima u unaprjeđenju tržišne pozicije i povećanju konkurentnosti omogućavanjem razvoja inovativnih rješenja koja rješavaju specifične poslovne probleme kroz ulaganja u ICT radi integracije poslovnih funkcija, pojednostavljenja tijekova rada i poboljšanje interakcije s klijentima i dobavljačima.
Program će sufinancirati analizu postojećih poslovnih procesa, njihovu inovaciju i digitalizaciju, uključujući i troškove ICT hardvera i softvera.
Izvor: http://www.minpo.hr/default.aspx?id=519
Slika: Google Images
Poslijednja izmjena dana 26.06.2019