16:34:23 | 09.04.2014

Održana radionica naziva ”Zapošljavanje slijepih i slabovidnih osoba” u sklopu projekta Talking Books

U prostorijama Znanstvene knjižnice Zadar, jučer, 08. 04.2014 s početkom u 9 sati, uspješno je održana radionica na temu i naziva ”Zapošljavanje slijepih i slabovidnih osoba”. Radionica je organizirana u sklopu projekta „TALKING BOOKS- improving accessibility of public library services for blind and visually impaired persons”, koji se financira iz IPA Programa prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina. Na radionici su sudjelovalo ukupno 11 sudionika- predstavnika projektnih partnerskih institucija iz Hrvatske i BiH, lokalne i regionalne samouprave te Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Podsjećamo – dana 20. ožujka 2013. godine potpisana su dva Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava, ukupne vrijednosti 99.889,47 EUR, jedan za aktivnosti na području Republike Hrvatske, drugi za aktivnosti na području Bosne i Hercegovine. Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za provedbu aktivnosti na području Republike Hrvatske,  Zadarske županije i svih gradova i općina unutar županije, vrijedan je 49.955,17 EUR, i bit će proveden od strane Znanstvene knjižnice Zadar u suradnji s partnerskom institucijom Razvojnom agencijom Zadarske županije. Aktivnosti na području Bosne i Hercegovine, ukupne vrijednosti 49.934,30 EUR provodit će nositelj projekta za područje Gradska organizacija slijepih Banja Luka, u suradnji s partnerskim institucijama  Gradskom razvojnom agencijom Banja Luka i Savezom slijepih Republike Srpske.

Za više informacija o projektu Talking Books obratiti se možete u Razvojnu agenciju Zadarske županije ZADRA-u na broj 023 493 782 ili putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019