16:33:52 | 29.04.2014

Prijava za besplatne savjetodavne usluge za male i srednje poduzetnike

Projekt „Pružanje savjetodavnih usluga malom i srednjem poduzetništvu – faza II“, SMEPASS II provodi se u sklopu Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007.-2013., te je usmjeren na jačanje konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva u Republici Hrvatskoj pružanjem savjetodavnih usluga malim i srednjim poduzetnicima kako bi očuvali postojeća tržišta ili osvojili nova.

U okviru projekta poduzetnici se mogu prijaviti za besplatne savjetodavne usluge u području marketinga i razvoja proizvoda te upravljanja kvalitetom. Prijave se zaprimaju putem on-line obrasca na Internet straniciwww.smepass2.eu u periodu od 28. travnja do 23. svibnja 2014. godine.

Za aktivnosti pružanja savjetodavnih usluga kroz projekt će se angažirati tim lokalnih stručnjaka, kao i stručnjaka iz ostalih zemalja EU.

S ciljem informiranja poduzetnika o mogućnostima besplatnog savjetovanja kroz projekt SMEPASS II u osam hrvatskih gradova bit će održane informativne radionice na koje se možete prijaviti putem nadležnih županijskih komora i razvojne agencije, čiji raspored i kontakte navodimo u nastavku:

  • 5. svibnja 2014., HGK ČAKOVEC (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)
  • 6. svibnja 2014., HGK KOPRIVNICA (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)
  • 7. svibnja 2014., HGK SLAVONSKI BROD (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)
  • 8. svibnja 2014., HGK VUKOVAR (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)
  • 12. svibnja 2014., HGK SPLIT (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)
  • 13. svibnja 2014., RAZVOJNA AGENCIJA ZADARSKE ŽUPANIJE (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)
  • 14. svibnja 2014., HGK RIJEKA (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)
  • 15. svibnja 2014., HGK ZAGREB (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)
Poslijednja izmjena dana 26.06.2019