16:33:36 | 06.05.2014

Poziv poduzetnicima na radionicu SMEPASS II„Pružanje savjetodavnih usluga malom i srednjem poduzetništvu, faza II“

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane poduzetnike na radionicu projekta SMEPASS II „Pružanje savjetodavnih usluga malom i srednjem poduzetništvu, faza II“ . Cilj projekta je očuvanje postojećih tržišta i osvajanje novih kroz pružanje besplatnih savjetodavnih usluga mikro, malim i srednjim poduzetnicima u području marketinga/razvoja proizvoda i upravljanja kvalitetom.

Ovo je jedna od osam radionica koje će se održavati diljem Republike Hrvatske s ciljem predstavljanja Projekta, kao i mogućnostima koje će poduzetnici imati tijekom njegove provedbe.  Radionica će se  održati 13. svibnja 2014. u prostorijama IMPACT Centra Zadar,na adresi Put Stanova bb u gradu Zadru, s početkom u 9:30 sati.

U slučaju interesa, Vaše sudjelovanje na možete potvrditi e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Pozivamo Vas da to učinite do petka, 09.05.2014., kako biste osigurali svoje mjesto na radionici.

Više informacija o Projektu, kao i dnevni red radionice, dostavljamo Vam u privitku. Također, pozivamo Vas i da posjetite službenu stranicu projekta www.smepass2.eu  . Nadamo se Vašem sudjelovanju.

 

Pozivnica za drugi krug seminara SMEPASS2

SMEPASS2 Dnevni red

 

 

 

 

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019