16:28:52 | 08.09.2014

Javni poziv namijenjen start-up poduzećima i inovativnim projektima

COINVEST je regionalna platforma za povezivanje visoko-tehnoloških start-up poduzeća i investitora. Platforma je dio PACINNO projekta za akademsku suradnju u inovacijama, financiranog sredstvima europskog IPA Fonda Jadranske prekogranične suradnje.

Tijekom listopada i studenog 2014. COINVEST organizira “Start-up Investment Readiness Training” za inovativne projekte na području 8 zemalja Jadranske regije*: Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Grčke, Hrvatske, Italije, Slovenije i Srbije. Odabrani projekti ostvarit će pravo na besplatnu intenzivnu edukaciju u području stvaranja i razvoja poslovnog modela i “pitchinga” te će predstaviti svoje ideje na nacionalnim demo danima u studenom 2014.

Pozivaju se inovativni start-upovi i projekti da se prijave te iskoriste mogućnost da svoje ideje te svoja poduzeća prezentiraju na Regionalnoj investicijskoj konferenciji koja će se održati u rujnu 2015. u Krfu, u Grčkoj.

Dodatne informacije o prijavi potražite ovdje ili pogledajte detaljni Javni poziv na stranicama PACINNO projekta ovdje.

Rok za prijavu je 30. rujna 2014.

Kontakt osoba za Hrvatsku: Tihana Tršan, Sveučilište u Rijeci Medicinski fakultet, e-mail:tihana.trsan(at)medri.uniri.hr

*Poduzeća koja se prijavljuju moraju biti registrirana u području Dubrovačko-neretvanske, Istarske, Ličko-senjske, Primorsko-goranske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske, Zadarske te Karlovačke županije, a zainteresirane fizičke osobe s poslovnim idejama mogu biti s područja cijele Republike Hrvatske, ali s potencijalom provedbe u Jadranskoj regiji.

 

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019