16:20:30 | 22.09.2015

Projekt I-CIA of SMEs – objavljen 4. Newsletter projekta

U okviru implementacije EU projekta I-CIA of SMEs, u kojemu Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA sudjeluje kao nositelj projekta za područje Zadarske županije i jedni projektni partner iz Republike Hrvatske, objavljen je 4. newsletter projekta.

Dokument Vam dostavljamo u privitku.

 

U navedenom newsletteru dostupne su informacije o trenutnom statusu provedbe projekta, i aktivnostima čija se implementacija očekuje u skorašnje vrijeme.

Podsjećamo, CIA of SMEs projekt je transfera inovacija, s naglaskom na strukovno obrazovanje i osposobljavanje.

Projekt je  odobren unutar poziva na dostavu projektnih prijedloga iz 2013. i financiran putem EU Programa za cjeloživotno učenje (EU Lifelong Learning Programme), potprograma Leonardo da Vinci.

Koordiniran je od strane partnera Istanbul Ferrous and Non-Ferrous Exporters’ Association IDDMIB.

 

Trajanje projekta je 24 mjeseca. Projekt je započeo s provedbom u svibnju 2014. godine i završiti će s provedbom u travnju 2016. godine.

Primarni cilj I-CIA of SMEs projekta je poboljšanje konkurentnosti malih i srednjih poduzeća u Litvi, Bugarskoj, Grčkoj, Hrvatskoj i Turskoj, podržavajući osoblje u području kompetitivne inteligencije (CI  Competitive Intelligence) i strategije.

Općenito, projekt ima za cilj podizanje svijesti o važnosti kompetitivne inteligencije i strategije u malim i srednjim poduzećima, i povećanje broja ljudi koji su vješti u području kompetitivne inteligencije na tržištu rada.

U slučaju Vašeg interesa za dodatnim informacijama, na raspolaganju Vam je i web stranica projekta www.i-ciaofsmesproject.eu

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019