16:20:15 | 06.10.2015

Poziv na edukacije

JU Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA organizira edukaciju na temu “Priprema projekata prihvatljivih za financiranje iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova” financiranu iz programa “Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj ( regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije”.

Provedba programa Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije “Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj ( regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije” za 2015. godinu sufinancira se sredstvima tehničke pomoći iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Edukacije će se održati 14. – 16. listopada 2015. godine sa početkom u 8 sati u prostorijama Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRE NOVE, Grgura Budislavića 99 (Novi Bokanjac).

U cilju lakšeg praćenja edukacija polaznici bi trebali ponijeti prijenosno računalo.

Molimo vas da svoje sudjelovanje na edukacijama potvrdite do 12. listopada 2015. godine, na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 023/492 880.

Agendu edukacije možete vidjeti ovdje.

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019