15:17:17 | 12.01.2016

Objavljen 5. Newsletter EU projekta I-CIA of SMEs

U okviru implementacije projekta I-CIA of SMEs, u kojemu Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA sudjeluje kao nositelj projekta za područje Zadarske županije, objavljen je 5. newsletter projekta.

Dokument, koji Vam ovom prilikom dostavljamo u privitku,  pruža informacije o trenutnoj fazi provedbe EU projekta.

 

Projekt I-CIA of SMEs -Improving Competitive Intelligence Abilities of Small and Medium-Sized Enterprises, projekt je transfera inovacija, s naglaskom na strukovno obrazovanje i osposobljavanje.

Primarni cilj I-CIA of SMEs projekta je poboljšanje konkurentnosti malih i srednjih poduzeća u Litvi, Bugarskoj, Grčkoj, Hrvatskoj i Turskoj, podržavajući osoblje u području kompetitivne inteligencije (CI  Competitive Intelligence) i strategije.

Općenito, projekt ima za cilj podizanje svijesti o važnosti kompetitivne inteligencije i strategije u malim i srednjim poduzećima, i povećanje broja ljudi koji su vješti u području kompetitivne inteligencije na tržištu rada.

 

Projekt je  odobren unutar poziva na dostavu projektnih prijedloga iz 2013. i financiran putem EU Programa za cjeloživotno učenje (EU Lifelong Learning Programme), potprograma Leonardo da Vinci.

Projekt je koordiniran od strane projektnog partnera  Istanbul Ferrous and Non-Ferrous Exporters’ Association IDDMIB iz Turske.

Trajanje projekta je 24 mjeseca. Točnije, započeo je s provedbom u svibnju 2014. godine i završiti će s provedbom u travnju 2016. godine.

 

U slučaju Vašeg interesa za dodatnim informacijama, stojimo na raspolaganju.

Također, pozivamo Vas i da istražite službenu web stranicu projekta www.i-ciaofsmesproject.eu

 

S poštovanjem,

 

Ana Dušević, struč. spec. oec.

Razvojna agencija Zadarske županije ZADRA

A: Grgura Budislavića 99, 23000 Zadar

T: +385 23 493 782

F: +385 23 492 881

E: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

www.zadra.hr

 

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019