15:17:11 | 14.01.2016

U sklopu EU projekta Hear me out predstavljena računalna aplikacija za unos podataka o osobama oštećena sluha

Danas je održano predstavljanje računalne aplikacije za unos podataka o osobama oštećena sluha, kreirane u svrhu provedbe aktivnosti 2.1. Needs assesment – dana gathering and processing, koju provodi Zavod za javno zdravstvo Zadar.

Aplikacija je predstavljena u Službi za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti, s početkom u 9:00 sati.  Na predstavljanju su sudjelovali predstavnici svih partnerskih institucija i suradnici projekta Hear me out.

Kako je planirano, a danas i prezentirano, ispunjavanjem online obrasca (upitnika) dobit će se bolji uvid u broj i problematiku osoba oštećena sluha u Zadarskoj županiji. Obrazac uključuje: osobne informacije, informacije o formalnom obrazovanju, informacije koje se tiču formalnog i neformalnog načina usvajanja znanja i vještina, informacije o formalnom i neformalnom radnom iskustvu, informacije o zdravstvenom statusu, budućim profesionalnim planovima i željama te glavnim poteškoćama i potrebama osoba oštećena sluha.

Baza je biti prilagođena korisnicima i ima mogućnost statističke analize podataka. Baza će biti dostupna online u Zavodu za javno zdravstvo Zadar i Udruzi osoba oštećena sluha Zadar. Poštivat će se svi zahtjevi vezani za čuvanje osobnih podataka. Bazu je izradila firma Pakel d.o.o, a predstavio ju je gospodin Boris Šljaka, član tima zaslužnog za izradu same aplikacije.

 

Za više informacija, pozivamo Vas da nas kontaktirate na broj 023 492 880, i posjetite službenu stranicu EU projekta  www.hearmeout-zadar.com

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019