15:17:08 | 27.01.2016

ODRŽANA POČETNA KONFERENCIJA PROJEKTA ” FOSTER CHILDREN RIGHTS – PROMICANJE PRAVA MALE DJECE S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU I NJIHOVIH OBITELJI”

U srijedu, 27. siječnja 2016. godine, u Velikoj vijećnici Doma Zadarske županije održana je početna konferencija projekta”FOSTER CHILDREN RIGHTS – Promicanje prava male djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji”

Nositelj ovog 130.186,90 eura vrijednog projekta je Udruga Društvo „Naša djeca“ Zadar, a partneri su Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA, Grad Zadar, Zadarska županija, Caritas Zadarske nadbiskupije, Udruga odgajatelja „Maraške“ Zadar te Volonterski centar Zadar. Provedba ovog projekta je počela 1. studenog 2015. godine, a završava 30. travnja 2017. godine. Predstavljanju su nazočili predstavnici svih partnerskih institucija, predstavnici raznih udruga i institucija te predstavnici medija.

Konferenciju je otvorio župan Zadarske županije, Stipe Zrilić,nakon kojeg su se gostima obratili Sanja Peričić, ravnateljica Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA, Šime Erlić, pročelnik upravnog odjela za EU fondove u Gradu Zadru, te Marijana Juravić, predsjednica udruge Društvo „Naša djeca“ Zadar.

Jedan od predavača na konferenciji je bila i Marina Grbić, zaposlena na projektu kao stručnjak za djecu s teškoćama u razvoju. Gospođa Grbić je prisutne upoznala sa sadržajem i posebnostima projekta ”FOSTER CHILDREN RIGHTS – Promicanje prava male djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji”.

Nakon spomenutih izlaganja predsjednica udruge Društvo „Naša djeca“ Zadar Marijana Juravić, župan Zadarske županije Stipe Zrilić,ravnateljica Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRE NOVE Sanja Peričić, predstojnica udruge odgajatelja „Maraške“ Edita Tadić, i ravnateljica Volonterskog centra Zadar Marija Pletikosa, popisali su ugovor o suradnji na provedbi projekta”FOSTER CHILDREN RIGHTS – Promicanje prava male djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji”.

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019