15:16:23 | 29.02.2016

Poziv na edukativnu radionicu „Mogućnosti financiranja projekata i inicijativa s područja zapošljavanja“ koja se održava u sklopu projekta “STEP FORWARD”

Pozivamo Vas na jednodnevnu edukativnu radionicu „Mogućnosti financiranja projekata i inicijativa s područja zapošljavanja“ koja će se održati 4. ožujka 2016. godine s početkom u 8.30 sati u dvorani za sastanke Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRE NOVE, na adresi Grgura Budislavića 99 u Zadru.

Radionica se održava u sklopu projekta “STEP FORWARD – Korak naprijed u jačanju kapaciteta Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Zadarske županije”  čiji je nositelj Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA .

ZADRA NOVA započela je, 10. prosinca 2014. godine, s provedbom ovog  42.611,10 eura vrijednog projekta koji Europska unija sufinancira s 29.849,08 eura iz Europskog socijalnog fonda.

Lokalni partneri na projektu su Zadarska županija i Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Zadar, a predviđeno vrijeme trajanja projekta je 20 mjeseci.

Cilj radionice „Mogućnosti financiranja projekata i inicijativa s područja zapošljavanja“ jest educirati članove Partnerskog vijeća za tržište rada o ključnim informacijama vezanim za pripremu projekata i inicijativa iz područja zapošljavanja te za traženje odgovarajućih izvora financiranja za projekte i inicijative kojima se nastoji povećati zaposlenost ili zapošljivost određenih ciljnih skupina na tržištu rada.

Materijali za edukaciju te promotivni materijal projekta “STEP FORWARD – Korak naprijed u jačanju kapaciteta Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Zadarske županije” osigurani su za sve polaznike, a sudjelovanje na radionici je potpuno besplatno.

Prijave na radionicu vrše se na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a budući da je broj mjesta ograničen, molimo Vas da prijave (ime, prezime i organizacija) izvršite najkasnije do 2. ožujka u 16:00 sati.

Službeni poziv, kao i program rada radionice možete vidjeti ovdje.

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019