16:15:59 | 14.04.2016

ODRŽANI SASTANCI RADNIH SKUPINA ZA USVAJANJE „SMJERNICA O POKRETANJU, IMPLEMENTACIJI I PRAĆENJU PROJEKATA I INICIJATIVA“ U SKLOPU PROJEKTA “STEP FORWARD”

U sklopu provedbe projekta “STEP FORWARD – Korak naprijed u jačanju kapaciteta Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Zadarske županije”, financiranog sredstvima Europskog socijalnog fonda izrađene su i finalizirane „Smjernice o pokretanju, implementaciji i praćenju projekata i inicijativa“.
Na sastancima održanim 4. i 5. travnja 2016. godine taj dokument je potvrđen od strane lokalnih dionika iz područja zapošljavanja, socijalne uključenosti, obrazovanja i civilnog društva te članova Partnerstva, a izrađen je na temelju zaključaka prethodno održanih radnih skupina istih dionika.
Njihovo sudjelovanje u izradi ovog dokumenta bilo je ključno s obzirom da je riječ o dokumentu koji će pridonijeti unaprjeđenju internog upravljačkog sustava Lokalnog partnerstva za zapošljavanjem razvojem komunikacijskih i upravljačkih alata.
Cilj Partnerstva, među ostalim, jest uspostaviti uvjete koji će lokalnim dionicima omogućiti jednak pristup i lakši ulazak na tržište rada te povećati zapošljivost skupina koje se nalaze u nepovoljnom položaju na tržištu rada.

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019