16:15:57 | 14.04.2016

Objavljen 6. Newsletter projekta I-CIA of SMEs

U okviru implementacije EU projekta I-CIA of SMEs, u kojemu Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA sudjeluje kao projektni partner iz Republike Hrvatske, objavljen je 6. newsletter projekta.  U navedenom dokumentu dostupne su informacije o trenutnom statusu aktivnosti u provedbi i o uspješno ostvarenim rezultatima projekta, koji završava s provedbom krajem tekućeg mjeseca. Dokument Vam dostavljamo u privitku.

 

O projektu I- CIA of SMEs

I- CIA of SMEs projekt je transfera inovacija, s naglaskom na strukovno obrazovanje i osposobljavanje. Projekt je  odobren unutar poziva na dostavu projektnih prijedloga iz 2013. i financiran putem EU Programa za cjeloživotno učenje (EU Lifelong Learning Programme), potprograma Leonardo da Vinci. Vodeći partner projekta i koordinator istog je Istanbul Ferrous and Non-Ferrous Exporters’ Association IDDMIB. Trajanje projekta je 24 mjeseca. Projekt je započeo s provedbom u svibnju 2014. godine i završava s provedbom zaključno s 30. travnja 2016. godine.

Primarni cilj projekta je poboljšanje konkurentnosti malih i srednjih poduzeća u Litvi, Bugarskoj, Grčkoj, Hrvatskoj i Turskoj, podržavajući osoblje u području kompetitivne inteligencije (CI  Competitive Intelligence) i strategije.

Općenito, projekt ima za cilj podizanje svijesti o važnosti kompetitivne inteligencije i strategije u malim i srednjim poduzećima, i povećanje broja ljudi koji su vješti u području kompetitivne inteligencije na tržištu rada.

U slučaju Vašeg interesa za dodatnim informacijama, na raspolaganju Vam je i web stranica projekta www.i-ciaofsmesproject.eu

 

S poštovanjem,

Ana Dušević, struč. spec. oec.

 

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019