16:15:46 | 25.04.2016

ZADRA NOVA poziva poslodavce i osobe oštećena sluha na predstavljanje aktivnosti „Dan na poslu“

Poštovani,

Pozivamo Vas da sudjelujete u predstavljanju projektne aktivnosti „Dan na poslu“, namijenjene prvenstveno zainteresiranim poslodavcima i nezaposlenim osobama oštećena sluha sa područja Zadarske županije. Događaj je organiziran u sklopu EU projekta ¨HEAR ME OUT ¨- podizanje svijesti  i stvaranje mogućnosti za zapošljavanje osoba s oštećenim sluhom“

Doprinos projektu koji se očekuje od poslodavca je da osobi oštećena sluha predstavi vlastitu organizaciju, i upozna ju sa svakodnevnim radnim zadacima unutar iste. Doprinos koji se očekuje od osoba oštećena sluha je da nam se obrate za pomoć u procesu traženja zaposlenja.  Pojedini poslodavac uslugu bi pružio jednoj ili više osoba, ovisno o vlastitim mogućnostima. Provedbom ove aktivnosti planirano je da ukupno 40 nezaposlenih osoba oštećena sluha provede jedan dan na poslu i na ovaj način se snažnije motivira i ohrabri za aktivno traženje posla, i da se podigne razina svijesti poslodavaca o problemima, pravima i potencijalu osoba oštećena sluha.

Predstavljanje aktivnosti projekta održati će se u četvrtak 5. svibnja 2016. godine s početkom u 11:00 sati   u multimedijalnoj dvorani COIN Coworking Centra Zadar, na adresi Put Murvice 16 (2. kat) u Zadru. Predviđeno trajanje događaja je do sat vremena. Zbog ograničenog broja sudionika, sve zainteresirane poslodavce i osobe oštećena sluha molimo da svoj dolazak potvrde  do 4. svibnja 2016.  putem  maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , ili pozivom na broj 023/ 492 880.

Više informacija o samom projektu možete potražiti na službenoj stranici projekta http://www.hearmeout-zadar.com/ . Za sva pitanja, stojimo na raspolaganju, i unaprijed se zahvaljujemo na Vašoj podršci.

Projektni tim EU projekta Hear me out

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019