16:15:38 | 27.04.2016

Na sastanku međunarodnog konzorcija dogovorene daljnje aktivnosti projekta enGAGING

Sociedade Portugesa de inovacao (SPI) iz Portugala bio je domaćin drugog po redu sastanka međunarodnog projektnog tima projekta „enGAGING – Gamification as Applied Growth-Hacking and Incubating Method for improving New Ground-Based Skills in Start-uppers and Enterprises“ koji se održao od 21. do 22.travnja 2016.

Sastanak je okupio predstavnike partnerskih organizacija iz Bugarske, Hrvatske, Italije, Slovenije, Ujedinjenog Kraljevstva i Portugala koji su se informirali o provedenim aktivnostima i realiziranim rezultatima u proteklom razdoblju. Osim toga, dogovorene su daljnje aktivnosti i rokovi za nastavak projekta te utvrđeni potrebni koraci za provođenje obrazovnih i diseminacijskih aktivnosti u narednom razdoblju. Dogovorene su i procedure za financijsko izvještavanje prema Agenciji za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA-i, kao projektnom koordinatoru.

Projekt enGAGING namijenjen je razvoju novih vještina poslovnih savjetnika, a polazeći od suvremenih trendova i mogućnosti razvoja poslovanja u skladu s razvojem informacijsko komunikacijskih tehnologija. Rezultati projekta će omogućiti razvoj vještina za poslovno savjetovanje baziranih na korištenju marketinških alata growth hackinga. Kombinacijom ovih alata i gamification koncepta projekt ima za cilj razviti nove i suvremene tehnike podučavanja i potpore poduzetnicima.

Vrijednost projekta je 230.597,00 EUR-a i u potpunosti je financiran iz Erasmus + programa.

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019