16:13:59 | 09.09.2016

ZADRA NOVA objavila Javni poziv ulagačima za iskazivanje interesa za realizaciju projekta izgradnje Zdravstveno – turističkog centra Biograd

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA objavila je 9. rujna 2016. godine, Javni poziv ulagačima za iskazivanje interesa za realizaciju projekta izgradnje Zdravstveno – turističkog centra Biograd u Biogradu na moru.

Predmet ovog neobvezujućeg Javnog poziva je iskazivanje interesa dostavom pisma namjere za realizaciju projekta izgradnje Zdravstveno – turističkog centra Biograd na parceli površine 57.812 m² u vlasništvu Specijalne bolnice za ortopediju Biograd na moru.

Zdravstveno – turistički centar Biograd planira se izgraditi neposredno uz Specijalnu bolnicu za ortopediju Biograd na moru, a sam projekt  podrazumijeva izgradnju zdravstveno – turističkog sadržaja kao potpuno funkcionalnog dijela neposredno uz Specijalnu bolnicu za ortopediju Biograd na moru, predviđenog za pružanje zdravstveno – turističke usluge koja se nadopunjuje s primarno zdravstvenom funkcijom bolnice i s njom čini cjelinu (prostornu, vizualno – atrakcijsku, funkcionalnu, infrastrukturnu, organizacijsku i kadrovsku).

Zainteresirani ponuditelji pozvani su da svoj iskaz interesa dostave u pisanom obliku najkasnije u roku 30 dana od dana objave Poziva na iskaz interesa.

Detaljne informacije vezane uz Poziv za iskazivanje interesa mogu se naći na mrežnim stranicama Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRE NOVE pod rubrikom NATJEČAJI ili direktno na linku: https://www.zadra.hr/javni-poziv/objavljen-javni-poziv-ulagacima-za-iskazivanje-interesa-za-realizaciju-projekta-izgradnje-zdravstveno-turistickog-centra-biograd/

 

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019