16:13:41 | 13.10.2016

Prva radionica radne grupe projekta „BLUE SKILLS“ održana u Herceg Novom, Crna Gora

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA je kao partner na projektu „Blue SKILLS“ dobila poziv za sudjelovanje na Prvoj radionici radne grupe na projektu „Blue SKILLS“.

Sastanak se održao u Herceg Novom, Crna Gora, od 4. listopada do 6. listopada 2016. godine. Kao predstavnici Razvojne agencije Zadarske županije ZADRA NOVA sudjelovali su: Ana Maver (voditeljica projekta) i Andrea Knežević (asistentica na projektu). Također, sudjelovali su: vanjski suradnik na projektu Ivan Župan (edukacijski stručnjak), profesori iz Pomorske škole Zadar, Marin Perinić i Jurica Ruić, te profesorice iz Turističke škole, Tanja Meštrić Molnar i Danijela Riger-Knez.

Sastanak je započeo sa uvodnim govorom vodećeg partnera i govorom dobrodošlice od strane v.d. direktora Zavoda za školstvo Crne Gore Radovana Popovića, a nastavio se sa pojedinačnim predstavljanjem svih prisutnih partnera i stručnjaka. Nakon toga su uslijedili višednevni sastanci radnih grupa kako bi se napisala studija izvodljivosti.

U međuvremenu se održao i drugi sastanak upravnog odbora gdje se raspravljalo o financijskim aspektima projekta.

U sklopu prve radionice prisutni partneri su posjetili Pomorsku školu u Kotoru kako bi izmijenili iskustvo, metodologiju i različite pristupe. Radionice su završile podjelom zadataka prisutnim profesorima, te se nastavljaju u Albaniji 8.- 9. studenog 2016. godine.

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019