16:08:36 | 11.10.2017

Radni posjet partnera projekta Skills+ ZADRI NOVOJ

Projekt Supporting Knowledge Capacity In ICT Among SME to Engage in Growth and Innovation – SKILLS +,  provodi se u sklopu Programa Interreg Europe, a jedan od 12 partnera je Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije. Cilj projekta je unaprjeđenje javnih politika koje promiču informacijsko komunikacijske (ICT) vještine između malih i srednjih poduzeća u ruralnim sredinama kako bi poduzetnici na ruralnom području uvidjeli prilike koje pruža jedinstveno digitalno tržite kao i prednosti digitalnog gospodarstva.

U sklopu projektnih aktivnosti predstavnici partnera Ministarstva zaštite okoliša i regionalnog razvoja iz Latvije stigli su danas u radni posjet ZADRI NOVOJ. Tom prilikom održan je razgovor s predstavnicama ZADRE NOVE koje su predstavile rad Agencije te ih pobliže upoznale s radom na području razvoja malog, srednjeg poduzetništva  i ICT sektora na području Zadarske županije.

Inače, projekt se provodi kroz dvije faze: njegova prva završava 31. ožujka 2019. godine i temelji se na razmjeni iskustava pomoću kojih će se izraditi Akcijski plan za svako područje nakon čega slijedi druga faza koja završava 31.ožujka 2021. godine i uključuje provedbu i praćenje akcijskog plana.

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019