15:08:13 | 14.11.2017

Održan Informativni dan za poduzetnike iz Zadarske županije

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA je 09. studenog 2017., u suradnji s Inovativnim Zadar d.o.o. i Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak – HBOR-om, organizirala Informativni dan za poduzetnike Zadarske županije.

 Zaposlenici ZADRE NOVE kontinuirano prate stanje na području malog i srednjeg poduzetništva, poglavito mogućnosti financiranja i sufinanciranja poslovnih subjekata. Kako bi približili poduzetnicima uvid u trenutno dostupne izvore financiranja, predstavljeni su otvoreni natječaji i natječaji u najavi nacionalnih i EU fondova te programi ESIF zajmova, financijskog instrumenta Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije – HAMAG BICRO-a. Voditeljica Područnog ureda HBOR-a za Dalmaciju, gđa. Mira Krneta predstavila je programe kreditiranja malog i srednjeg poduzetništva Hrvatske banke za obnovu i razvitak.

Informativnom danu nazočili su poduzetnici iz različitih područja poslovanja, koji su na jednom mjestu dobili informacije o natječajima, načinu prijave, administrativnim zahtjevima, mogućnostima zatvaranja financijske konstrukcije te druge informacije relevantne za razvoj poslovanja. Nakon prezentacije održali su se također pojedinačni razgovori o navedenim temama sa zainteresiranim poduzetnicima.

 

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019