05:30:32 | 25.10.2023

Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti (de minimis potpora) za poticanje malog gospodarstva na otocima koji administrativno pripadaju Gradu Zadru za 2023. godinu

Grad Zadar je objavio Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti (de minimis potpora) za poticanje malog gospodarstva na otocima koji administrativno pripadaju Gradu Zadru za 2023. godinu.

Predmet Javnog poziva je dodjela potpora male vrijednosti (de minimis potpora) u cilju uravnoteženja uvjeta poslovanja otočnih poduzetnika u odnosu na kopneno područje Grada Zadra kroz smanjenje izdataka u poslovanju, poticanje korištenja sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova za projekte koji se odnose na gospodarski razvoj, poticanje te podizanje standarda kvalitete poslovanja, u skladu s odredbama Programa dodjele potpora male vrijednosti (de minimis potpora)  za poticanje malog gospodarstva na otocima koji administrativno pripadaju Gradu Zadru za 2023. godinu.

Rok za podnošenje zahtjeva je zaključno s datumom 22. studeni 2023. godine.

Prihvatljivi prijavitelji su mikro, mali i srednji subjekti u poduzetništvu i obrtu koji posluju cijelu godinu, imaju registrirano sjedište i/ili prebivalište i obavljaju svoju gospodarsku djelatnost/i na naseljenim otocima u administrativnom sastavu Grada Zadra: Ist, Iž, Molat, Olib, Premuda, Rava i Silba (u daljenjem tekstu: zadarski otoci), svoju gospodarsku djelatnost obavljaju na zadarskim otocima i imaju najmanje jednog (1) zaposlenog na neodređeno vrijeme, uključujući vlasnika/cu te nisu poduzetnici obuhvaćeni člancima 5. i 9. Programa.

Detalji poziva dostupni su na poveznici.

Poslijednja izmjena dana 25.10.2023