14:14:36 | 01.03.2022

Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u regionalnom lancu vrijednosti PLAVI RAST Jadranske Hrvatske

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije provodi Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u RLV Plavi rast Jadranske Hrvatske koji se temelji na metodologiji Europske komisije „Projektiranje mogućnosti za industrijsku tranziciju“. 

Glavni cilj Javnog poziva za iskaz interesa je:

  • identificirati ključne dionike iz poslovnog sektora koji svojim kapacitetima, resursima i potencijalima mogu i žele doprinijeti stvaranju novih vrijednosti unutar RLV Plavi rast sukladno Planu i njegovim strateškim ciljevima,
  • utvrditi uloge/pozicije dionika u RLV Plavi rast Jadranske Hrvatske.

Uputa o prijavi:

Prijavitelj iskaz interesa podnosi na obrascu koji je dio dokumentacije predmetnog Javnog poziva za iskaz interesa.

Obrazac se može podnijeti na dva načina:

  • Elektronskim putem ispunjavanjem google obrasca putem poveznice (Iskaz interesa – RLV Plavi rast) uz obvezno učitavanje potpisane Izjave za predmetni RLV (Izjava – RLV Plavi rast).
  • Dostavom ispunjenog i potpisanog Obrasca (Obrazac – RLV Plavi rast) elektroničkom poštom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s nazivom Predmeta: Javni poziv za iskaz interesa – RLV PLAVI RAST JADRANSKE HRVATSKE.

Prijave se zaprimaju od 28. veljače do 28. ožujka 2022. godine. Potencijalni dionici koji u tom roku ne dostave svoj iskaz interesa za sudjelovanje u regionalnim lancima vrijednosti neće moći sudjelovati u pripremi akcijskih planova za prioritetne niše u okviru predmetnog RLV.

Više o Javnom pozivu doznajte ovdje