08:18:26 | 24.07.2023

Održana radionica na temu pripreme projekata

U organizaciji Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA dana 7., 14. i 21. srpnja 2023. godine održana je radionica na temu ''Priprema projekata''.

Radionicu su slušali predstavnici javnopravnih tijela te su imali priliku doznati više o temama kao što su: projektna logika i osnovni projektni elementi (dionici, ciljne grupe, direktni i krajnji korisnici, identifikacija i definiranje problema, određivanje uzroka i posljedica, postavljanje ciljeva u skladu sa stvarnim mogućnostima intervencije, postavljanje indikatora na projektnoj razini koji određuje projektne okvire itd.).

Radionica je organizirana u sklopu provedbe projekta ZADRA NOVA ZA VAS. Projekt ZADRA NOVA ZA VAS sufinanciran je sredstvima Tehničke pomoći iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Cilj projekta je povećati korištenje dostupnih sredstava iz EU fondova i to kroz pružanje potpore javnopravnim tijelima i javnim ustanovama s područja Zadarske županije za adekvatno planiranje i provedbu mjera usmjerenih na korištenje sredstava iz EU fondova.