09:14:10 | 15.02.2022

Poziv na sudjelovanje u obilasku turističke rute zadarskog zaleđa u sklopu projekta MADE IN-LAND

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA partner je u projektu MADE IN-LAND – MAnagement and DEvelopment of INLANDs, a jedna od projektnih aktivnosti je i razvoj brenda zadarskog zaleđa nazvanog "Potraga za petim elementom". Dio stvaranja brenda je razvoj turističke rute s ponudom zaleđa.

Pozivamo Vas da nam se pridružite u obilasku rute. U obilasku rute možete sudjelovati u sljedećim termina:

  • Termin 1 - Četvrtak, 17. veljače 2022. godine
  • Termin 2 - Četvrtak, 24. veljače 2022. godine
  • Termin 3 - Petak, 18. veljače 2022. godine
  • Termin 4 - Srijeda, 23. veljače 2022. godine 

Obilazak rute uključuje posjet tri turistička subjekta u zadarskom zaleđu (npr. muzej, OPG i agroturizam). Za sve termine, polazak je u 9 sati ispred Agencije ZADRA NOVA (Put Murvice 14, Zadar), a povratak u Zadar planiran je do 16 sati. U obilazak se ide organiziranim prijevozom (autobus). Obilazak je besplatan, a uz prijevoz i posjete lokacijama uključeno je i lagano osvježenje.

Uzimajući u obzir trenutne epidemiološke mjere sudionici moraju posjedovati EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o preboljenju, cijepljenju ili testiranju (negativni test na SARS-CoV-2).

Broj sudionika je ograničen te će se mjesta popunjavati po redoslijedu prijave.

Prijaviti se možete putem poveznice.

Agencija ZADRA NOVA partner je u projektu MADE IN-LAND koji okuplja ukupno devet partnera iz Jadranskih regija Hrvatske i Italije, a glavni cilj mu je zaštita i valorizacija neiskorištenih prirodnih i kulturnih potencijala kontinentalnih dijelova partnerskih regija. Projektne aktivnosti uključuju lokalne zajednice na području zaleđa i obale u suradnji s kojima će se razviti teritorijalni brend, a kroz zajedničke marketing planove i IT alate promovirat će se materijalna i nematerijalna kulturna i prirodna baština. Projekt ukupne vrijednosti 2.218.069,31EUR provodi se od 1. siječnja 2019. godine do 30. lipnja 2022. godine u sklopu Programa prekogranične suradnje Interreg Italija – Hrvatska 2014. – 2020.

Poslijednja izmjena dana 21.02.2022