13:26:51 | 21.01.2021

Poziv na panel raspravu na temu „Važnost strateškog planiranja - prilike i izazovi“

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA u sklopu izrade Plana razvoja Zadarske županije organizira panel raspravu na temu „Važnost strateškog planiranja - prilike i izazovi“ koja će se održati u ponedjeljak 25. siječnja 2021. godine s početkom u 10 sati.

Cilj panela je promicanje i poticanje boljeg razumijevanja uloge strateškog planiranja. Fokus događanja bit će na definiranju prilika i izazova koje donosi strateško planiranje, ali i na predstavljanju Nacionalne razvojne strategije te Plana razvoja Zadarske županije koji je u izradi.

Sudjelovanje na panel raspravi potvrdili su Šime Erlić, državni tajnik Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, Božidar Longin, župan Zadarske županije, Marina Dujmović Vuković, ravnateljica Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA, prof. dr. sc. Josip Faričić, prorektor za strategiju razvoja i izdavaštvo Sveučilišta u Zadru te Jure Brižić, načelnik Općine Preko.

Zbog epidemioloških mjera panel raspravu možete pratiti preko video prijenosa na Facebook stranici Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA.

Poslijednja izmjena dana 22.01.2021