08:15:08 | 20.10.2020

Kako iskoristiti dostupne alate za razvoj poslovne ideje: Otvorene prijave za treći webinar BizHack

Hrvatska gospodarska komora uz podršku Lean startup Hrvatske od rujna do studenoga organizira BizHack Startup Caffe. Radi se o ciklusu pet online susreta s domaćim poduzetnicima s ciljem razmjene informacija, iskustava i znanja između poduzetnika i sudionika te međusobne pomoći pri lakšoj realizaciji poduzetničkih pothvata. Tema trećeg po redu webinara je „Startup alatnica”, a održat će se 21. listopada s početkom u 17 sati.

Okupit će poduzetnike domaćine sa splitskog područja, a lokalni partner projekta je ICT županija. Na događaju sudjeluju Ivan Burazin, osnivač & CEO Codeanywhere, Vedran Đidara, stručnjak za razvoj projekata Sedam IT, Nikolina Jerković, vlasnica White Space obrta za dizajn i programiranje te osnivačica Pausalist.com, SaaS za izdavanje računa i ponuda za obrtnike i Armando Matijević, osnivač i direktor tvrtke SplitX.

Poduzetnici će podijeliti svoja iskustva u razvoju startupova i korištenju akceleratorskih programa i inkubatora kao jednoga od brojnih alata koji poduzetnicima pomažu u razvoju ideje i vođenju poslovanja. Svaka faza razvoja poslovanja nosi svoje pa je vrlo važno odlučiti se za pravi format pomoći pri razvoju poslovanja, kao i odabrati pravoga mentora. Webinar će se baviti i pregledom te analizom startup ekosustava u Hrvatskoj i svijetu.

Sudjelovanje na događaju je besplatno i otvoreno za prijave sudionika iz cijele Hrvatske. Održat će se na platformi Zoom na hrvatskom jeziku. Potrebna je prethodna prijava putem sljedeće poveznice: https://bit.ly/bizhackscprijava.

Više informacija o ciklusu online susreta dostupno je OVDJE.