+ 385 23 492 880

Put Murvice 14, Zadar 

zadra@zadra.hr

header-min.png
10:36:09 | 23.08.2019

POKRET S VIZIJOM! Reci svoje mišljenje o potrebama u športu i osvoji pretplatu na utakmice KK Zadar

Šport od nas uvijek traži pokret, ali i viziju onoga gdje želimo biti i kako to postići. Da bi rekreativni ili profesionalni pokret s vizijom bio koristan, potreban je plan i angažman, stoga je u tijeku izrada Plana razvoja športa Zadarske županije za razdoblje od 2021. do 2030.

Uz slogan Pokret s vizijom! na temelju bogate športske povijesti, vrhunskih športaša i sve većeg interesa građana za aktivnim stilom života, po prvi put se dugoročno planira športski život Zadarske županije. Plan će biti usklađen s aktualnim Nacionalnim programom športa usvojenim u srpnju 2019. godine.

Riječ je o značajnom iskoraku Zadarske županije u športskoj djelatnosti čiju izradu rukovodi Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA.

Bilo da se radi o razvoju školskog ili natjecateljskog športa, športske infrastrukture, rekreacije u slobodno vrijeme, svaki aspekt športskog života se mora razvijati prema stvarnim potrebama i željama stanovnika sredine. Stoga je sudjelovanje stanovnika u procesu izrade Plana ključno. 

Pozivamo Vas da sudjelujete u kratkom istraživanju kojim se žele definirati potrebe i saznati mišljenja o trenutnom stanju sporta u Zadarskoj županiji.

Ispunjavanjem upitnika možete sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj će dvoje dobitnika osvojiti godišnju pretplatu na utakmice KK Zadra.

Svojim idejama i sugestijama Vi ćete oblikovati razvoj športa Zadarske županije.

Upitniku možete pristupiti OVDJE

Sve novosti i informacije vezane uz izradu Plana možete pratiti na službenoj Facebook stranici Pokret s vizijomPlan razvoja športa Zadarske županije.

Poslijednja izmjena dana 08.11.2019

ZADRA NOVA - regionalni koordinator razvoja Zadarske županije ZADRA NOVA za Vas

Prijavi projekt

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti agencije Zadra Nova i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA