14:01:43 | 09.06.2024

Poziv za uključivanje novih odgojno-obrazovnih ustanova u mrežu škola koji promiču zdravlje

Mreža škola koje promiču zdravlje “Schools for Health in Europe Network Foundation (SHE)”  djeluje kao europska platforma za promicanje zdravlja u školama pružajući informacije, potičući istraživanja, dijeleći dobru praksu, ekspertizu i vještine, kontinuirano zagovarajući zdravlje u školama, potičući zajedničku suradnju zdravstvenog i obrazovnog sektora te potičući razvijanje i implementaciju nacionalnih politika i promicanja zdravlja u školama.

Nova platforma hrvatske mreže škola koje promiču zdravlje u srednjoškolskom obrazovanju (SHE) do sada je uspostavljena u preko 40 odgojno-obrazovnih ustanova u Republici Hrvatskoj. Uključivanje novih odgojno-obrazovnih ustanova za školsku godinu 2024/25., provest će se na način da će nove SHE članice imati mentora od strane ranije uključenih SHE škola. Odgojno-obrazovne ustanove koje u potpunosti ispunjavaju uvjete Natječaja, trebaju ispuniti prijavni obrazac (ravnatelj odgojno-obrazovne ustanove ili osoba koju imenuje ravnatelj da može ispuniti prijavni obrazac) i motivacijsko pismo na poveznici.

Natječaj će biti objavljen do 25. lipnja 2024. Mogućnosti odabira su ograničene.

Cjelovitost ispunjenog prijemnog obrasca i prihvatljivost sadržaja motivacijskog pisma utvrdit će povjerenstvo, a obavijest o izabranim odgojno-obrazovnim ustanovama će biti objavljena Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i https://www.azoo.hr/ najkasnije do 5. srpnja 2024. Više informacija o Pozivu možete pronaći na poveznici.