08:10:58 | 07.01.2022

"The Ecological Talent - Education for Sustainability"-Prilika za partnerstvo u području ekologije, održivosti i inovacije

Klimatske promjene jedan su od najvažnijih problema današnjice, a obrazovanje je ključni instrument za suočavanje s tim izazovom.

U sklopu projekta "The Ecological Talent - Education for Sustainability" iz Austrije objavljen je Poziv školama, institucijama te javnim tijelima kako bi bili domaćini austrijskim sudionicima.  

Projekt "The Ecological Talent - Education for Sustainability" jedan je od najvećih Erasmus+ projekata u Europi u području održivosti i ekologije, a naglasak je na ekološkim, održivim te inovativno orijentiranim projektima koji su dio europske inicijative „L'Olivier- the Olive Tree“.

Projekt se fokusira na temu "Ekologija-održivost-inovacija" i daje austrijskom školskom osoblju (kao i ljudima iz drugih institucija kao što su sveučilišta, nevladine organizacije, javne uprave) priliku posjećivati škole i prisustvovati konferencijama, radionicama itd. u partnerskim školama/institucijama.

Traže škole, institucije, javna tijela za biti „domaćin“ austrijskim sudionicima koji bi trebali nuditi mogućnosti za praćenje poslova, radionica, konferencija i/ili tečajeva obuke koji pokrivaju temu "Ekologija-Održivost-Inovacija.

Rok za iskaz interesa je 16. siječnja 2022. godine.

Više o tome doznajte iz privitka.

Preuzimanje priloga: