15:19:52 | 16.11.2021

Obavijest o provedbi natječajnog postupka za dodjelu priznanja „Poslodavac prijatelj obitelji“ u 2021. godini

Središnji državni ured za demografiju i mlade započeo je provedbu natječajnog postupka za dodjelu priznanja „Poslodavac prijatelj obitelji“ u 2021. godini u četiri kategorije - mikro, mala, srednja i velika poduzeća koji imaju najkvalitetnija rješenja u postizanju prijateljskog ozračja prema zaposlenicima i njihovim obiteljima, a u svrhu promicanja obiteljskih vrijednosti i unaprjeđenja uvjeta obiteljskog života te senzibiliziranja kako poslodavaca, tako i šire javnosti o važnosti istih.

Cilj provedbe natječajnog postupka Priznanja usmjeren je na dugoročne pozitivne učinke na zaposlenike, obitelj i poslodavce koji se postižu kroz poticanje društveno odgovornog poslovanja kod poslodavaca koji prepoznaju direktnu povezanost usklađenog obiteljskog života s radnim potencijalom i učinkom svojih zaposlenika.

Natječajni postupak provodit će se od 12. studenog 2021. do 31. prosinca 2021. godine. Više informacija i prijavni upitnik dostupni su na službenoj mrežnoj stranici Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade: https://demografijaimladi.gov.hr/poslodavac-prijatelj-obitelji-5667/5667 .