08:11:33 | 18.03.2021

Javni poziv udrugama za sufinanciranje programa/projekata javnih potreba u kulturi, športu i prosvjeti Zadarske županije za 2021. godinu

Zadarska županija objavljuje Javni poziv udrugama za sufinanciranje programa/projekata javnih potreba u kulturi, športu i prosvjeti Zadarske županije za 2021. godinu u okviru raspoloživih sredstava s pozicija Ostali neraspoređeni progami u kulturi, Ostali neraspoređeni progami u športu i Ostali neraspoređeni progami u prosvjeti koje pokrivaju područje društvenih djelatnosti.

Svaka udruga čija je djelatnost iz područja kulture, športa i prosvjete i udovoljava uvjetima prijave ima pravo na ovaj natječaj prijaviti svoj projekt/program.

Potpore se odobravaju udrugama za programe i projekte od interesa za opće dobro u Zadarskoj županiji temeljem Odluke o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge iz sredstava proračuna Zadarske županije ("Službeni glasnik Zadarske županije" broj 22/15), a sukladno strateškim i planskim dokumentima Zadarske županije, u sljedećim prioritetnim područjima:

-   područje kulture

-   područje športa

-   područje prosvjete.

Rok za podnošenje prijava je od dana objave Poziva do utroška sredstava s pozicija Ostali neraspoređeni programi u kulturi, Ostali neraspoređeni programi u športu i Ostali neraspoređeni programi u prosvjeti.

Više o Javnom pozivu pročitajte ovdje

Poslijednja izmjena dana 18.03.2021