10:41:03 | 13.11.2020

Upute za objavu radova u Virtualnoj izložbi Moj EU projekt

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije četvrtu godinu zaredom organizira informativno-edukativnu kampanju „Dani otvorenih vrata EU projekata“, koja se ove godine održava virtualno. Ovo događanje dio je šire kampanje Europske komisije pod nazivom „EU in My Region“ čija je svrha potaknuti građane Europske unije da se informiraju o brojnim projektima sufinanciranima sredstvima EU fondova koji se nalaze u njihovoj neposrednoj blizini, koji podižu kvalitetu života te doprinose daljnjem razvoju njihove lokalne zajednice.

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA kao regionalni koordinator pridružila se kampanji s prigodnim programom. Planirani program događanja u organizaciji Agencije ZADRA NOVA usmjeren je različitim ciljnim skupinama – djeci, mladima, široj javnosti, stručnoj javnosti, a događanja su raspoređena od 13. do 22. studenog 2020. godine.

Jedno od događanja je Virtualna izložba Moj EU projekt usmjereno na djecu.

Putem video objave prilagođene djeci, na Facebook stranici Agencije ZADRA NOVA predstavljen je proces izrade Plana razvoja Zadarske županije koji možete pogledati ovdje

Cilj je da djeca vrtićke dobi i osnovnoškolci, nakon što odgledaju video, izrade likovne radove (u bilo kojoj tehnici) s vizijom EU projekata u svojoj sredini. Mogu to biti već postojeći EU projekti ili budući, tj. što bi djeca EU sredstvima uredila.

Fotografije likovnih radova djece zaprimat će se do 19. studenoga 2020. godine do kraja dana na e-poštu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Uz fotografije likovnih radova potrebno je dostaviti i suglasnost roditelja/skrbnika djeteta (preuzmi suglasnost ovdje).

Za svaku od fotografija likovnih radova potrebno je navesti podatke o autoru/autorici (ime i prezime, razred/za vrtićku djecu dob, osnovna škola/dječji vrtić).

Najmaštovitiji radovi bit će objavljeni u javnoj virtualnoj izložbi Moj EU projekt na Facebook stranici Agencije i mrežnoj stranici Agencije u nedjelju 22. studenoga 2020. godine.

Poslijednja izmjena dana 13.11.2020