08:59:39 | 30.11.2023

Poziv na završno događanje projekta ZADRA NOVA ZA VAS

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA organizira završno događanje projekta ZADRA NOVA ZA VAS. Događanje će biti održano u petak 15. prosinca 2023. godine u Providurovoj palači u Zadru s početkom u 10 sati. Program događanja čine izložba učeničkih radova i prezentacija mogućnosti za financiranje EU sredstvima u nadolazećem razdoblju te konferencija tijekom koje će biti predstavljeni rezultati projekta ZADRA NOVA ZA VAS. Za sve posjetitelje koji pokažu znanje u kratkom kvizu o EU, osigurane su i nagrade.

Ovim putem pozivamo Vas da nam se pridružite na događanju.

Zbog organizacijskih potreba, molimo da dolazak potvrdite na poveznici u nastavku: https://forms.office.com/e/8eAnq2Q1ve

Predviđeno trajanje događanja je do 12:30 sati.

Agencija ZADRA NOVA kao regionalni koordinator razvoja provodi projekt ZADRA NOVA ZA VAS. Cilj projekta je povećanje korištenja sredstava EU fondova u Zadarskoj županiji putem jačanja kapaciteta regionalnog koordinatora Agencije ZADRA NOVA te kontinuiranom podrškom javnopravnim tijelima u pripremi i provedbi projekata te jačanjem kapaciteta (potencijalnih) prijavitelja u pripremi i provedbi projekata. Razdoblje provedbe projekta je od 1. svibnja 2019. godine do 31. prosinca 2023. godine. Projekt je sufinanciran sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Last modified on Thursday, 30 November 2023 09:45
Tagged under