09:19:07 | 19.06.2023

Ravnateljica Dujmović Vuković na 2. forumu za dijeljenje znanja

Predstavnici Agencije ZADRA NOVA sudjelovali su na 2. forumu za dijeljenje znanja u sklopu projekta „Poboljšano strateško planiranje na regionalnoj i lokalnoj razini“ održanom 15. i 16. lipnja 2023. godine u Trakošćanu.

Tema forma bili su „Održivi financijski mehanizmi za ravnomjeran regionalni razvoj u Hrvatskoj“. Događanje je održano u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja  i fondova Europske unije, Organizacije za gospodarsku suradnju i razvoj (OECD) te je financirano iz Norveškoga financijskog mehanizma 2014. – 2021. godine.

Ravnateljica Agencije ZADRA NOVA Marina Dujmović Vuković sudjelovala je u panel raspravi na temu „Poticanje međuregionalne suradnje i zajedničkih projekata za regionalni razvoj“.

Forum je organiziran za predstavnike tijela državne uprave i jedinica lokalne i područne samouprave, uključenih u financiranje i provedbu politika regionalnog razvoja, kako bi se omogućio dijalog i razmjena iskustava između kreatora politika regionalnog razvoja na nacionalnoj, regionalnoj i lokalnoj razini, te predstavile metode i alati koji pomažu u učinkovitijem korištenju sredstava za provedbu i unaprjeđenje provedbe politika regionalnog razvoja.

Last modified on Friday, 30 June 2023 09:23