15:15:15 | 18.05.2023

Održana online radionica ''Smjernice i iskustva u planiranju i provedbi EU projekata''

U organizaciji Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA dana 18. svibnja 2023. godine održana je online radionica na temu ''Smjernice i iskustva u planiranju i provedbi EU projekata''.

Radionicu su slušali predstavnici javnopravnih tijela te su mogli čuti o temama kao što su:  definiranje projekta - projektni program i prostorno-planski uvjeti, modeli i određivanje kriterija za odabir idejnog rješenja, projektiranje - savjeti za suradnju investitora s projektantima, zeleni aspekti građevina, energetski prihvatljivi objekti, procesi ishođenja potrebnih dozvola za gradnju i povezane dokumentacije, projektantski nadzor građenja, javna nabava projektiranja i izvođenja, kako izbjeći financijske korekcije, izvođenje radova, nadzor radova, upravljanje imovinom i slično. Radionicu su održali treneri tvrtke Projekt jednako razvoj d.o.o.

Radionica je održana u sklopu provedbe projekta ZADRA NOVA ZA VAS. Projekt ZADRA NOVA ZA VAS sufinanciran je sredstvima Tehničke pomoći iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Cilj projekta je povećati korištenje dostupnih sredstava iz EU fondova i to kroz pružanje potpore javnopravnim tijelima i javnim ustanovama s područja Zadarske županije za adekvatno planiranje i provedbu mjera usmjerenih na korištenje sredstava iz EU fondova.

 

 

Last modified on Thursday, 18 May 2023 15:19