15:46:11 | 07.12.2012

Poziv za sudjelovanje na seminaru „Kako provoditi EU projekt“

Uložili ste mnogo truda u pripremu projekta i prijavili ga na raspisani natječaj EU, prošli sve faze evaluacije i potpisali ugovor za sufinanciranje vašeg projekta, i kreće prvi dan provedbe. Imate ugovor, partnere, aplikacijski obrazac, budžet i LFA projekta, te se postavlja pitanje odakle krenuti?

Seminar Kako provoditi EU projekt održati će se u razdoblju od ponedjeljka, 17.12.2012. do srijede, 19.12.2012. godine u trajanju od 9,00 h do 14,00 h na adresi Grgura Budislavića 99, Zadar.

Jedna od glavnih prednosti pristupnih pregovora te članstva u Europskoj uniji je mogućnost dobivanja milijunskih iznosa iz raznih europskih fondova.

Ukupno planirana sredstva za Republiku Hrvatsku u razdoblju od 2014.-2020. godine iznosit će 13,7 milijardi eura. Zašto ne biste i Vi bili ti koji će samostalno moći iskoristiti tu mogućnost kroz pripremu i provođenje uspješnih projekata?

Tokom tri dana trajanja ovog stručnog seminara polaznici će imati priliku saznati kako pomoću jednostavnih alata i procedura izbjeći najčešće greške i provesti EU projekt bez straha od kontrola Ugovornog tijela, nacionalnih ministarstva i/ili Europske Komisije.

Seminar obuhvaća sljedeće teme:

  • Što nakon potpisivanja ugovora?
  • Kako planirati implementaciju – aktivnosti i financije?
  • Postupci ugovaranja – javna nabava u sklopu implementacije projekta
  • Izvještavanje na EU projektima
  • Najčešće greške kod implementacije projekta

Planirano upravljanje implementacijom projekta od presudne je važnosti za uspješnu implementaciju projekta u skladu s pravilima EU. Osigurajte se da stvarno dobijete puni iznos sufinanciranja provedenih aktivnosti!

Seminar je namijenjen prije svega poduzetnicima, ali i svim drugim ljudima koji su zainteresirani za tematiku provedbe EU projekata. Posebno je koristan za one koji provode ili se spremaju/planiraju provoditi projekt koji (su)financira Europska unija.

Prijava je moguća putem pristupnice koja je objavljena na web stranici www.zadra.hr , na broj faxa 023/492-881 ili na broj telefona 023/492-888 te e-mailom:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Svi polaznici oslobođeni su kotizacije.

U privitku se nalaze detalji o predavaču, te pristupnica .

Last modified on Wednesday, 26 June 2019 09:25