15:39:55 | 29.11.2013

Projekt ReachOut – poziv nezaposlenima da se uključite u provedbu projekta

PROJEKT REACHOUT
Ako ste nezaposlena osoba duže od 5 godina prijavljeni u evidenciji HZZ
s područja Zadarske županije i želite se osposobiti za posao radnog asistenta osobama s intelektualnim teškoćama Hrvatski zavod za zapošljavanje,
Područni ured Zadar
poziva Vas da se uključite u provedbu projekta.

Projekt REACH-out se financira iz IPA IV programa „Razvoj ljudskih potencijala“, a predviđa prije svega financiranje osposobljavanja nezaposlenih osoba za posao radnog asistenta osobama s intelektualnim teškoćama. Projekt je započeo s provedbom 1. rujna 2013. godine, a završit će 30. travnja 2015. godine.

Nositelj projekta je Zadarska županija, a partneri u projektu su Bjelovarsko-bilogorska županija, Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Zadar i Područni ured Bjelovar, Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Svjetlo iz Zadra, Društvo za pomoć mentalno retardiranim osobama Bjelovar i Razvojna agencija Zadarske županije (ZADRA).

Ciljna skupina su 45 osoba (20 u Zadarskoj županiji i 25 u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji) koje su nezaposlene dulje od pet godina.

PRIJAVA

Prijaviti se možete kod svog savjetnika za zapošljavanje ili kod savjetnika za provedbu projekata.

Osobe koje će sudjelovati u projektu proći će kroz motivacijsku radionicu, a nakon toga i kroz slijedeće edukacijske programe (u trajanju od 2 tjedna): osposobljavanje za održavanje sposobnosti osoba s intelektualnim teškoćama, osposobljavanje u razvoju životnih vještina osoba s intelektualnim poteškoćama i razvoj vještina za traženje posla osoba s intelektualnim teškoćama.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti savjetniku za provedbu projekata na broj telefona 023/300-827 ili poslati upit na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Prijave traju do 10. prosinca  2013. godine.

Last modified on Wednesday, 26 June 2019 09:25