16:32:39 | 29.05.2014

KOORDINACIJSKI SASTANAK PROJEKTA GUARDEN U MAĐARSKOJ, 29-30/05/2014

Partnerstvo GuardEn EU projekta, koji se provodi u okviru transnacionalnog programa suradnje South East Europe, sa zadovoljstvom Vas obavještava kako se od 29. do 30. svibnja 2014, u Budimpešti u Mađarskoj održava treći sastanak Upravnog odbora projekta GuardEn. Sastanak je organiziran od strane projektnog partnera Sveučilišta Szent Istvan iz Mađarske, a oržati će se u Tulip Inn Budapest Millennium Hotelu.

Tijekom sastanka partneri će analizirati trenutno stanje svih predviđenih projektnih aktivnosti, kao što su analiza trenutnog stanja upravljanja okolišnim rizicima, dizajn i razvoj Okvira Čuvara okoliša (Guardianns of Environment Framework), osnivanje i rad transnacionalne mreže GuardEn stručnjaka, i dr. Program sastanka podrazumijeva i raspravu o izazovima i poteškoćama u procesima implementacije projekta, kvalitativnu i kvantitativnu evaluaciju ostvarenih projektnih rezultata, i planiranje posljednjeg izvještajnog razdoblja.

Razvojna agencija Zadarske županije ZADRA uspješno provodi projekt Guardians od Environment Framework: An integrated Approach of Strategies for Prevention of Soil Pollution and Rehabilitation of Harmed Territories (Integrirani pristup Strategija za prevenciju zagađenja tla i obnovu oštećenih područja) od rujna 2012. godine. ZADRA je projektni partner za područje Zadarske županije, ujedno i jedini predstavnik Republike Hrvatske u GuardEn partnerstvu. Projekt se nalazi unutar okvira Programa transnacionalne suradnje South East Europe i ima za cilj razviti transnacionalna partnerstava temeljena na pitanjima od strateškog značaja. Na spomenuti način bi se poboljšao teritorijalni, ekonomski i društveni proces integracije, i doprinijelo koheziji, stabilnosti i konkurentnosti regije. Više informacija o projektu potražite na službenoj mrežnoj stranici www.guarden.eu, ili porukom na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  .

U privitku Vam dostavljamo obrazac Objave za medije.

ZADRA – Projekt GuardEn – Press release 5

Last modified on Wednesday, 26 June 2019 09:25