16:21:40 | 12.06.2015

Održan 3.sastanak projektnog tima projekta “STEP FORWARD – Korak naprijed u jačanju kapaciteta Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Zadarske županije”

U srijedu, 10.6.2015. godine s početkom u 10 sati u Agenciji za razvoj Zadarske županije ZADRI NOVOJ održan je treći sastanak projektnog tima projekta “STEP FORWARD – Korak naprijed u jačanju kapaciteta Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Zadarske županije”,financiranog sredstvima Europskog socijalnog fonda.Na sastanku se raspravljalo o dosad obavljenim aktivnostima u 2. kvartalu provedbe projekta, koordinaciji završnih aktivnosti vezano za WP2; Osnivanja Centra za inicijative u zapošljavanju i razvoju ljudskih aktivnosti te su dogovorne aktivnosti za sljedeći kvartal provedbe projekta.

Nositelj ovog 42.611,10 eura vrijednog projekta je Agencija za razvoj Zadarska županija ZADRA NOVA , a partneri su Zadarskžupanija i Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Zadar.Provedba projekta je počela 10.prosinca 2014. godine, a završava 9. kolovoza 2016. godine.

Središnja nit projekta je osnivanje i uspostava Centra za inicijative u zapošljavanju i razvoju ljudskih potencijala kao administrativne jedinice u Agenciji za razvoj Zadarske županije, koji će predstavljati institucionalizaciju Tajništva Lokalnog partnerstva za zapošljavanje.

Last modified on Wednesday, 26 June 2019 09:25