14:59:23 | 26.01.2024

Poziv za prijavu projekata iz područja sigurnosti cestovnog prometa na području Republike Hrvatske za 2024. godinu - Prometna preventiva

Ministarstvo unutarnjih poslova objavljuje poziv za prijavu projekata iz područja sigurnosti cestovnog prometa na području Republike Hrvatske za 2024. godinu - Prometna preventiva.

Predmet ovoga javnog poziva jesu projekti koji su u funkciji povećanja razine sigurnosti cestovnog prometa, a za koje se može osigurati financijska potpora iz sredstava Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske za razdoblje od 2021. do 2030.

Pravo podnošenja prijave po Pozivu imaju pravne osobe i nevladine, neprofitne organizacije te znanstvene institucije koje imaju sjedište na području Republike Hrvatske te su upisane u odgovarajuće registre i posjeduju reference.

Udio sredstava koji se za realizaciju projekta traži iz sredstava Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske za razdoblje od 2021. do 2030. može iznositi najviše do 70% ukupnog proračuna projekta.

Javni poziv otvoren je danom objave u Narodnim novinama, kao i početak prikupljanja prijava, odnosno popunjavanje obrazaca za prijavu putem Interneta. Rok za dostavu prijava je 30 dana od dana objave u Narodnim novinama, ne računajući dan objave.

Više informacija možete pronaći na poveznici.